Tidligere FN-kontor tæt på fuld udlejning

Den kontorejendom, som FN tidligere har lejet til kontorformål, er nu stort set udlejet med assistance fra DTZ Egeskov og Lindquist A/S i samarbejde med Datea. Det drejer sig om knap 6.000 kvadratmeter kontor, der er blevet udlejet. 

De i alt tre kontordomiciler er beliggende på Midtermolen 1-3 i Frihavnen i København. Midtermolen 1 har fuld udlejning og Midtermolen 3 er lidt over halvt udlejet på nuværende tidspunkt. De tre kontordomiciler ligger på et forhøjet plateau med store facader mod vandet, hvilket giver en unik udsigt ud over Vestbassinet og den centrale allé. 

FN er nu flyttet ind i sit nye kontorlejemål på Marmormolen i Nordhavn. 

Husets nye lejere
Den ene af kontordomicilets i alt fem lejere tæller design- og IT-virksomheden, ScanDesign, der overtog deres nyistandsatte kontorlejemål på i alt 700 kvadratmeter i december 2014. I april 2014 overtog Mærsk Container Industry dernæst deres lejemål, der talte 400 kvadratmeter. Lejemålet var indrettet med nye kontorer, mødelokaler og adgang til egen tagterrasse.

Cirka et år senere, den 1. maj 2015, skete der endnu en udlejning i kontordomicilet. Virksomheden, Sopra Steria, lejede sig nemlig ind i en 800 kvadratmeter stort kontorlejemål, der er beliggende i den nordlige halvdel af 2. sal af Midtermolen 1. Igen i september skete der endnu en udlejning, hvor en stor international koncern lejede sig ind på 750 kvadratmeter.

Senest er der udlejet hele 3.000 kvadratmeter til en større virksomhed. Lejemålet fordeler sig på to etager.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *