Faldende tomgang på kontormarkedet

Faldende tomgang på kontormarkedet

To af ejendomsbranchen store spillere på udlejningsmarked ser i øjeblikket en faldende tomgang på markedet for kontorlokaler. En positiv tendens der skyldes flere faktorer. 

Casper Torkdahl-Jacobsen fra Colliers International oplever i den grad, at færre kontorkvadratmeter står ledige, og tomgangen ligger i øjeblikket på omkring ni procent på landsplan.

Årsagen derpå skyldes flere ting. For det første bygges flere og flere kontorbygninger om til boliger. For det andet er der ikke bygget voldsomt meget de seneste par år, og for det tredje er det danske arbejdsmarked i en betydelig fremdrift, siger Casper. 

Øget konkurrence i København
Ifølge Peter Back fra Sadolin og Albæk er der generelt en øget efterspørgsel efter kontorlokaler i København. Markedet er derved præget af øget konkurrence, et øget antal fremvisninger og derigennem et øget antal udlejninger. 

Han mener derfor, at det er vigtigt, at man som kontorsøgende lejer stiller skarpt på, hvad man søger, og hvilke behov man har, så man hurtigt kan slå til, når det rigtige lejemål byder sig. 

Læs mere, og se video.*

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like