Stimulér sanserne på kontoret

Vi lever i en tid, hvor forbrugere ikke kun vil købe en vare, men også få en oplevelse med i købet. Ifølge Joe Pine, der er førende inden for oplevelsesøkonomi, bør virksomgeder i højere grad sætte scenen for relevante oplevelser på kontoret. 

Det handler i høj grad om at stimulere sanserne på kontoret, der kan give medarbejderne en god oplevelse af at være på arbejde. Det skal gerne ligeledes hjælpe medarbejderne med at blive bedre til at udføre deres arbejde og mere effektive.

Gode minder for besøgende
Et sansende kontor tilføjer også en anden værdi til virksomheden. Besøgende forretningsforbindelser vil ligeledes få en god oplevelse af at besøge kontoret. Ubevidst vil de få skabt et godt minde om firmaet. 

De skal altså have føle sig velkommen, være imponeret over kontoret og alfa og omega, se det som en god oplevelse at være på besøg. Noget der kan skabe tættere relationer og dermed gavne forretningen.

Virksomheder, der succesfuldt praktiserer denne kontor-oplevelse, tæller store kreative virksomheder som Google, LinekdIn, Apple m.m. Virksomhederne stimulerer sanserne og kreativiteten via deres unikke kontorindretninger. 

Læs, hvordan I kan aktivere sanserne på kontoret.

Læs mere om den sansende arbejdsplads.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like