C.F. Møllers Aarhus-hovedsæde solgt

Det kendte erhvervsejendom ’Europahus’ er for nyligt blevet solgt til den engelske investeringsfond, Standard Life Investment, fortæller Estate Media. Ejendommen skal nu benyttes til moderne ‘erhvervslejemål’ af forskellig karakter. 

Aarhus vartegn solgt for 234 mio. kr.
Det såkaldte Europahus på Europaplads er et af Aarhus’ markante vartegn og er nu blevet overtaget af den britiske investeringsfond til en pris på 234 mio. kr. Erhvervsejendommen, der er yderst synlig i det århusianske bybillede, er på ikke mindre end 9.776 kvm og skal benyttes til erhvervslejemål til forskellige typer virksomheder.

På nuværende tidspunkt har C.F Møller et stort erhvervslejemål i bygningen. Dette fortsætter, og virksomheden bliver dermed ejendommens hovedlejer. Fire etager står dog p.t. tomme, og her kommer der dermed til at være en hel del ledige erhvervslejemål. Det drejer sig om et areal på ca. 3.500 kvm. Disse etager skal omdannes til moderne kontorer, mens der i stueetagen vil blive bygget om til andre typer erhvervslejemål. Her skal der nemlig være plads til caféer og restauranter. 

Erhvervslejemål tilpasset Aarhus’ udvikling
De nye ejere vil sikre, at der oprettes erhvervslejemål, der matcher udviklingen i kvarteret, samt sikrer at virksomhederne, der får erhvervslejemål i bygningen, får mest mulig glæde af de nye muligheder i området. I de senere år er der sket store forandringer i det tidligere lidt kedelig kvarter omkring Europapladsen. 

Tidligere i år slog man nemlig dørende op til et nyt multimediehus, der er beliggende lige over for Europahuset. Det åbnede den 1. november og allerede i oktober havde over 500.000 mennesker besøgt det nye tilløbsstykke. Der er dermed kommet et nyt og større flow af mennesker på pladsen, og udviklingen ser ud til at fortsætte. Derfor er det absolut optimalt at oprette erhvervslejemål til restauranter og café i det kendte Europahus. 

Udenlandske investorer investerer i århusianske erhvervslejemål
Sælgeren af europahuset er den århusianske ejendomsinvestor, Hans Lorenzen. Han er ejer af en række markante ejendomme, der anvendes til såvel privat beboelse som erhvervslejemål. Blandt andet har Deloitte og Bech-Bruun erhvervslejemål i hans bygninger. 

Det er ikke første gang, han har solgt ud af sine århusianske ejendomme til udenlandske investorer. I sommers solgte han nemlig det såkaldte Reginahus på gågaden i Aarhus.

Læs mere

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like