PFA investerer i udlejningsejendomme på Sydhavnen

PFA Ejendomme har netop købt en del af grunden på Frederikskaj 2, hvor der her vil blive opført udlejningsejendomme, rummende 64 boliger. Dette vil foregå under ledelse af bygge- og anlægsvirksomheden, MT Højgaard.

PFA indleder ny investeringsstrategi med fokus på udlejningsejendomme
PFA Pension er p.t. i gang med at implementere en ny investeringsstrategi med langt større fokus på investeringer i boliger, der kan bruges til udlejningsejendomme. Direktør i PFAEjendomme, Michael Bruhn, udtaler til estatemedia.dk, at pensionsselskabet satser på at eje udlejningsejendomme for ca. 3-4 milliarder kroner i fremtiden. 
»Derfor er vi meget tilfredse med at kunne tage et skridt på vejen ved at tilføre et spændende projekt som det på Frederikskaj til vores investeringer« tilføjer han. 

Indflytningsklare ejendomme i 2017
Den påkrævede byggetilladelse er allerede indhentet, og det betyder, at byggeprojektet indledes allerede i februar 2016. Går alt som planlagt vil det resultere i helt indflytningsklare udlejningsejendomme i sommeren 2017. Før finanskrisen var det planlagt, at området skulle omdannes til erhvervsbyggeri, men nu er det planlagt, at arealet skal forvandles til et område med eksklusive udlejningsejendomme til beboelse. 

De nye lejere i ejendommene kommer til at nyde godt af en beliggenhed lige ned til vandet og herudover kommer området til at blive forbundet med Sydhavnens kommende metrostation, hvilket sikrer hurtig og bekvem adgang til Indre By. 

Ejendomme i høj kvalitet
De nye eksklusive udlejningsejendomme i hovedstaden kommer til at bestå af hele syv blokke af boliger. Disse vil blive opført i høj kvalitet med æstetiske og robuste, holdbare materialer. Herudover er der også lagt vægt på miljøhensyn i opførslen af byggeriet, blandt andet via energibesparende vinduer, solceller og grønne tage, der mindsker afledning af regnvand. 

Disse udlejningsejendomme kommer dermed til at blive særdeles attraktive på flere forskellige fronter. De vil håndværks- og materialemæssigt være i høj kvalitet, have et æstetisk design og en miljømæssig profil. Og vigtigst af alt vil de have en helt unik og yderst eftertragtet beliggenhed helt ned mod vandet med en skøn udsigt og mange muligheder til følge. Sydhavnen er et af Københavns upcoming kvarterer, der forventes at gennemgå en rivende udvikling på alle områder i de kommende år, og som kun vil blive yderligere eftertragtet. Herudover er udlejningsejendommene placeret kun få minutters kørsel fra København K med yderst fordelagtige kollektive trafikvilkår. 

Læs mere

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like