Byggeboom i Århus – Der forventes 75.000 tilflyttere

I 2017 er Aarhus udnævnt til at være Europæisk kulturhovedstad, men det er ikke kun indenfor det kulturelle at Danmarks næststørste by markerer sig. Med en massiv befolkningstilvækst forventes Aarhus at have op mod 75.000 flere indbyggere i 2030 og dermed også op til 50.000 flere boliger, end byen har nu. En så massiv tilvækst vil naturligvis også have indflydelse og stor effekt på erhvervsmarkedet – men hvilken og hvordan?

Torsdag d. 1. december kl. 9:00-14:00 inviter Estate More til konference i lige præcis ovenstående emne.
Målet med konferencen er at give overblik over ejendomsmarkedet i Aarhus og sætte fokus på muligheder og udfordringer for i fællesskab at styrke potentialet. 

Gratis deltagelse for Estate More medlemmer
Målgruppen er dermed udviklere, investorer, projektudviklere, finansieringskilder, arkitekter, ingeniører, erhvervsmæglere, offentlige aktører, landinspektører, rådgivere, advokater i ejendomsbranchen, og investorer med interesse for Danmarks næstvigtigste ejendomsmarked. Derudover vil konferencen desuden også være relevant for dem der er interesserede i byudvikling og byplanlægning.

Prisen for at deltage er 2.995,- eks moms. Er man medlem af Byggesocietietet får man konferencen til blot 2.495,- eks. moms, mens medlemmer af Estate More kan deltage kvit og frit. Klik her for at læse mere om Estate More medlemskab. Som dokumentation for deltagelse udstedes der kursusbevis. For yderligere information om konferencen klik her

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like