Mejeri forvandlet til moderne kontor

Nordvest gennemgået rivende udvikling

Det gamle arbejderkvarter i Nordvest omkring Bygmestervej og Rentemestervej har de seneste par år gennemgået en rivende udvikling. Det har medført, at mange moderne bygninger heriblandt kontorlejemål er blevet opført, og mange kreative virksomheder har slået sig ned i dette område. 

På Bygmestervej i Nordvest er et førhenværende gammelt mejeri forvandlet til kreative, moderne og rustikke kontorer. Lejemålet, der omfatter i alt 1.197 kvadratmeter, har højt til loftet, giver adgang til en stor tagterrasse og rummer desuden mange arbejdspladser. 

Lejemålets visuelle udtryk er rustikt, og mange af væggene samt gulvene er belagt med klinker, der giver lokalerne et industrielt look. 

Indretning med mange arbejdspladser
Indgangspartiet er i sin helt egen art, da man træder ind i et rum, der er dobbelt så højt som resten af lejemålet. I dette rum befinder receptionen sig samt et åbent kantineområde. Bag kantinen er der indrettet et åbent kontor, der rummer omtrent 18 arbejdsstationer.

Til venstre for indgangspartiet er lejemålets mest opsigtsvækkende lokale, der også har højt til loftet. Lokalet er indrettet med et loungeområde samt et område, der giver plads til hele 30 arbejdspladser. 

Følger man de to trapper op, vil man blive ført op til et indskudt dæk, hvor der er tre mødelokaler samt projektmiljøer med plads til 16 arbejdsstationer. 

Læs mere om Lejemålet

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like