Kontorejendom med havnebrus

Havnebussen sejler lige til døren, Operahuset ligger et stenkast derfra og de rå rustikke murstensvægge vidner om en spændende historie.

Kontorejendomme kaldet Kedelsmedien blev opført for 130 år siden af den danske flåde med det formål at producere dampskibskedler. I dag fremstår ejendommen som en af Holmens mest spektakulære og markante bygninger. 

I 1999 solgte Søværnet bygningen, og den blev solgt til privat anvendelse, men som en fredet ejendom. Siden en mindre renovering i 2007 har bygningen dannet ramme for Arkitektskolen samt den danske modekoncern IC Company. 

Nu er erhvervsejendommen klar til at huse en ny virksomhed, der ønsker et lejemål med en spændende historie, unik indretning og central beliggenhed i København. 

Kreative arbejdsrum
Erhvervsejendommens fysiske rammer stimulerer kreativitet i form af et stort arbejdsrum med 11 meter til loftet, 6 meter høje vinduer, nedhængte kontoretager og meget mere. Lysindfaldet er desuden enormt fra de store vinduer, og der er kræset for detaljerne. 

Der er i alt 1.974 kvadratmeter til leje i erhvervsejendommen, og lejemålet indeholder storrumskontor, store møderum, kantineområde med åbent køkken samt nedhængte kontoretager, der bliver holdt oppe af en traverskran. 

Se lejemålet på Lokalebasen.dk

Se flere fotos af Kedelsmedien

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like